Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: ''Lige verilecek arayı iyi şekilde değerlendirip istediğimiz Adanaspor'u yeninde yaratmak bizim başlıca görevimiz olaca'' Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kapsal: ''Bir takımın 4 0'ık yenilginin ardından böyle bir reaksiyon vermesi kolay değil''

14.12.2013 22:50

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirerek, istenilen Adanaspor'u yeniden oluşturmak için çalışacaklarını söyledi.

Eriş, Şanlıurfaspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, beklentileri karşılayamadıklarını ve 5 haftalık mağlubiyet serisine son veremediklerini belirtti.

Karşılaşmanın ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Eriş, genç bir kadroya sahip oldukları için skoru değiştirme noktasında verimsiz bir tablo ortaya koyduklarını dile getirdi.

Oyunun kırılma noktalarını rakip takımın gerçekleştirdiğini aktaran Eriş, şunları kaydetti:

"Zaten haftalardır bu şekilde süre gelen bir sıkıntımız söz konusu. Ne kadar mücadele ederseniz edin sahada skor anlamında bir şey değiştiremiyorsanız galibiyetle ayrılma şansınız yok. Maalesef istediklerimizi sahada çok fazlasıyla uygulayamıyoruz. Özellikle de hücum anlamında uygulayamıyoruz. Elbetteki bunun bir sonu olacaktır. Lige verilecek arayı iyi şekilde değerlendirip istediğimiz Adanaspor'u yeninde yaratmak bizim başlıca görevimiz olacak."

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal ise Adanaspor karşılaşmasını kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Ankaraspor'a 4 -0 yenildikleri maçın ardından alınan galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan Kapsal, "Bir takımın 4-0'ık yenilginin ardından böyle bir reaksiyon vermesi kolay değil. Oyuncularımı ciddi anlamda kutluyorum. Rakibe bir pozisyon verdiler. Ama biz çok doğru bir taktiksel disiplinle oynadık. Çok pozisyon ürettik. Maçın 15 dakikalık bölümünde 3-0 öne de geçerdik. Tabii ki eksiğimiz var ama oyuncularım iyi niyetle çalışıyor"diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement