Beşiktaşlı Gülüm: Son 20 Dakikadan Ders Çıkarmalıyız - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Gülüm: Son 20 Dakikadan Ders Çıkarmalıyız

Beşiktaşlı Gülüm: Son 20 Dakikadan Ders Çıkarmalıyız

Beşiktaş'ın oyuncusu Gülüm, Erciyesspor karşısında son dakikalarda iyi oynayamadıklarını belirterek, "Son 20 dakikadan ders çıkarmalıyız." dedi.

31.01.2014 23:10  Güncelleme: 23:46

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, Kayseri Erciyesspor karşısında son dakikalarda iyi oynayamadıklarını belirterek, "Son 20 dakikadan ders çıkarmalıyız" dedi.

Ersan, 3-2 kazandıkları maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda iyi oynadıklarını ifade ederek, "Sahada istediğimiz baskıyı kurduk ve 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda 2 gol bulduk. Sonra her zamanki kabusu yaşadık. Son 20 dakikadan ders çıkarmalıyız. İlk 70 dakika çok iyi mücadele ettik. Sonuçta 3 puan aldık mutluyuz" diye konuştu.

Oğuzhan Özyakup da 3-0 öne geçtikten sonra hatalar yaptıklarını belirterek, "3-0 öne geçtikten sonra skorun rahatlığı, hatalar yapmamıza neden oldu. 2 gol yedikten sonra da baskı altında kaldık. Bunlardan ders almak gerekiyor. 3-0'dan sonra böyle hatalar yapılmamalı" şeklinde konuştu.

Mehmet Akgün: "Zaman yetmedi"

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Mehmet Akgün ise Beşiktaş karşısına puan almak için çıktıklarını belirterek, "İyi başladık ama hatamızdan dolayı basit bir gol yedik. İkinci yarının başında bir topumuz direkten döndü. 3-0'dan sonra Beşiktaş rahatladı. 2 gol bulduk ama zaman yetmedi" diye konuştu.

Devre arasında Beşiktaş'tan Kayseri Erciyesspor'a transfer olan Mehmet, eski takımı karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Beşiktaş'ın savunmasında problemler olduğunu biliyorduk. Son dakikalara kadar mücadele ettik ama zaman yetmedi" dedi.

Kayseri Erciyesspor kalecisi Bojan Jorgacevic de Beşiktaş karşısında girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadıklarını kaydederek, "46. dakikada bir topumuz direkten döndü, gol olsaydı maçın skoru farklı olabilirdi. 3-0'dan sonra goller bulduk. Biraz daha süre olsa beraberliği getirebilirdik. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum" diye görüş belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Gülüm: Son 20 Dakikadan Ders Çıkarmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement