Manchester City, Fransa Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer alan ancak forma şansı bulamayan Eliaquim Mangala'yı duyurdu.
23 yaşındaki futbolcu için, kulübü Porto'ya 32 Milyon Pound bonservis bedeli ödenecek.
Fransız yıldız yaptığı açıklamada, "Tüm kulvarlarda şampiyon olmaya yardımcı olmak için buradayım. Hırslıyım ve bu yüzden buradayım. Tüm maçlarda forma giymek ve elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum" dedi.
Standard Liege forması giydiği dönemde adını duyuran başarılı stoper, genç yaşına rağmen Belçika temsilcisinin vazgeçilmez isimlerinden olmuş ve 98 resmi maçta forma giyip 4 de kupa kazanmıştı.
2011 yazında 7.5 Milyon Euro karşılığında Porto renklerine bağlanan Mangala, Portekiz temsilcisinde de düzenli olarak forma giyerken, toplam 91 resmi maça çıkıp 11 de gol atmıştı.
Son Dakika › Spor › Manchester City Mangala Transferini Bitirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.