Mancini, Heitinga'yı Onun İçin Reddetti - Son Dakika
Spor

Mancini, Heitinga'yı Onun İçin Reddetti

Mancini, Heitinga\'yı Onun İçin Reddetti

Galatasaray Inter'in yıldızı Andrea Ranocchia için Inter'e satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

28.01.2014 18:52  Güncelleme: 19:11

Sky Sports Italia'nın haberine göre, Galatasaray Inter'in yıldızı Andrea Ranocchia için Inter'e satış opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Galatasaray scout ekibinin bir süredir Andrea Ranocchia'yı takip ettiği haberleri basına sızmıştı. Serie A'da 14 maçta forma giyen; ancak Walter Mezzari'nin hâlâ ilk 11'e koymaktan imtina ettiği Ranocchia'nın kiralık ya da satılık olarak gitmesi bekleniyordu.

Sarı-kırmzılı camiayı sevindirecek haber bugün İtalya'dan geldi. Sky Sports Italia'nın özel haberine göre; Galatasaray 25 yaşındaki oyuncu için İtalyan devine resmi teklifi yaptı.

2010'da Genoa'dan 19 milyon Euro'ya transfer edilen yıldız oyuncuyu Roberto Mancini'nin çok istediği, hatta ne pahasına olursa olsun savunma oyuncusunun kadroya katılmasını yönetime salık verdiği gelen haberler arasında. Roberto Mancini ise Inter'deki bağlantılarını kullanıp, Galatasaray'ın kadrosuna bu yıldızı katmanın savaşını veriyor.

Öte yandan, Inter Başkanı Thohrir'in bugün kulüpte yönetim kuruluyla Guarin ve Ranocchia için özel bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mancini, Heitinga'yı Onun İçin Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement