Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezona 8 yeni oyuncuyla hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezona 8 yeni oyuncuyla hazırlanıyor

Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezona 8 yeni oyuncuyla hazırlanıyor

ING Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon öncesi kadrosuna 8 yeni oyuncu kattı. Hem yerli hem de yabancı önemli isimleri transfer eden sarı kırmızılılar, baş antrenör Emre Özsarı ile yola devam edecek. Ayşegül Günay Aladağ, Merve Arı, Fatma Karataş, Nazlı Bircan Gökdemir, Damla Sezgin, Gintare Petronyte, Aaryn Ellenberg ve Claudia Cuic takıma katılan oyuncular oldu. Melikgazi Kayseri Basketbol, 1-2 transfer daha yapmayı planlıyor.

05.08.2023 09:47  Güncelleme: 09:48

ING Kadınlar Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon öncesi 8 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.

ING Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol yeni sezonda başarılı olmayı hedefliyor. Geride kalan sezon ligin son haftasında ligde kalmayı başaran sarı kırmızılılar 2023-2024 sezonu öncesi kadrosuna hem yerli hem de yabancı önemli isimleri dahil etti. Yeni sezonda baş antrenör Emre Özsarı ile yola devam edecek olan Melikgazi Kayseri Basketbol dış transfer 3 yabancı ve 5 yerli oyuncu olmak üzere toplam 8 yeni ismi transfer etti.

Sarı kırmızılılar Ayşegül Günay Aladağ, Merve Arı, Fatma Karataş, Nazlı Bircan Gökdemir, Damla Sezgin, Gintare Petronyte, Aaryn Ellenberg ve Claudia Cuic'i transfer etti. Yapılan 8 transferin yanı sıra Melikgazi Kayseri Basketbol 1-2 transfer daha yapmayı planlıyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezona 8 yeni oyuncuyla hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement