Mersin İdmanyurdu Çıkış Arıyor - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu Çıkış Arıyor

Mersin İdmanyurdu Çıkış Arıyor

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, deplasmanda oynayacakları Galatasaray’ı mağlup ederek ligde çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

10.09.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, deplasmanda oynayacakları Galatasaray'ı mağlup ederek ligde çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı bu yıl ilk 3 haftada sergileyemeyen Mersin İdmanyurdu, kötü gidişe Galatasaray karşısında son vermek istiyor. Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini ifade eden Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, ligdeki ilk puanlarını almak istediklerini kaydetti. Galatasaray karşısında alacakları galibiyet ile ligde çıkışa geçmek istediklerini belirten Erdem, "Ligdeki 3 maçtan puansız ayrılmış olmanın stresini üzerimizde elbetteki hissediyoruz. Ancak, geçtiğimiz yıl elde edilen başarıyı bu futbolcularımızla yakaladık. Galatasaray karşısında galip gelerek hem taraftarlarımızı sevindirmek hem de ligdeki ilk puanlarımızı almak istiyoruz" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ"

Galatasaray'ın gücünü bildiklerini vurgulayan Erdem, şöyle devam etti:

"Galatasaray, gerek kadro kalitesi gerek taraftarı gerekse de camia olarak bu ligin köklü ekiplerinden biri. Onların da lige istedikleri gibi başlayamamış olmaları bu maçın daha zor geçmesine sebep olacak. Ancak biz de iyi bir ekibiz. Galatasaray karşısında karakterli ve öz güvenli bir futbol sergileyerek taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Güçlü rakibimiz karşısında alacağımız puan ya da puanlar bizi gelecek haftalar için daha öz güvenli ve kendinden daha emin bir takım kimliğine sokacaktır."

Öte yandan Mersin İdmanyurdu'nun bu sezon kadrosuna kattığı Isaac Promise, özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı-lacivertli ekiple 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Nijeryalı yıldız, çeşitli testlerden geçti. Sağlık kontrolü sonrası açıklama yapan Promise, "Mersin İdmanyurdu'nun başarısı için buradayım. Transfer yasağı sebebiyle ikinci yarı forma giyeceğim. İlk yarıda iyi çalışarak, ikinci yarıda kulübümün başarısı için ter dökeceğim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement