Mesut Özil'in menajeri maaş kesintisini kabul etmiyor - Son Dakika
Spor

Mesut Özil'in menajeri maaş kesintisini kabul etmiyor

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in menajerliğini yürüten Erkut Söğüt, "Önümüzde bir yol haritası yok. Salgının ne zaman biteceği belli değil. Bu şartlarda kesintiyi kabul etmemiz söz konusu değil." dedi.

08.04.2020 18:45  Güncelleme: 18:54

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, koronavirüs salgını sebebiyle İngiltere'de futbolcuların maaş kesintisi görüşmelerinde yaşanan krizi anlattı.

"BU ŞARTLARDA KESİNTİYİ KABUL ETMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Fanatik'in haberine göre Söğüt açıklamalarında, "Önümüzde bir yol haritası yok. Salgının ne zaman biteceği belli değil. Ligin ne zaman başlayacağı da belli değil. Bu konular netleşmemişken maaşlarda kesintinin kabul edilmesi bekleniyor. Bu şartlarda kesintiyi kabul etmemiz söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

"MENAJERLER DE DAHİL EDİLSİN"

Söğüt, federasyon, lig yönetimi ve oyuncular birliği arasında yürütülen görüşmelere menajerlerin de dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

Mesut Özil\'in menajeri maaş kesintisini kabul etmiyor

Son Dakika Spor Mesut Özil'in menajeri maaş kesintisini kabul etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Engin yıldız: Şımartmayın bunları 4 1 Yanıtla
  • Balkesli: Kanını em ingilizlerin 3 0 Yanıtla
  • MESUT10: fenerbahçe beklesin beni geleceğuumm 1 1 Yanıtla
  • pinar grisun: mesut efendi hatununa 82 milyon odiyerek ev satin almsini biliyorsun bizler haalan kiradayiz halimize sukrediyorum artik bu degirmenin suyu bir gun keslilecegini bilmeliydin artik ne futbol dunyasi kaldi nede spor dunyasi kaldi ne de sosyal hayat kaldi simdi millet kucuk kiyametini yasamakta sein kaybettin o kadar milyonlarin icinde yuzerken nerde hata yaprim diye dusunecektin artik hicbir sey eskisi gibi olmicak zira esim de futbol hastasi zaman buldukca maclara giderdi, simdi daha aslaaa 1 1 Yanıtla
    Selçuk kudret: Sen livirpuldamı oynuyırsun bacım tabi kirada olacaksın 0 0
  • Tespit : En güzelini yapıyor ingilizlerin parasını almasıyla acıma osmanlıyı yıkanlara 2 0 Yanıtla
  • Mesut Özil: Haklı çünkü burda yüksek gelirli futbolculardan yüzde 40 vergi aliyorlar 2 0 Yanıtla
  • Zirtowski: Nasıl bir sektör oluşturmuşlar ortada hiçbirşey yok milyon dolarlar havada uçuşuyor neymiş forma giyip asist yapıyormuş vay anasını dünya böyle bir yer olsa 100 TL için sabahtan akşama kadar kimse çalışmaz nerenin kurnazısınız 0 0 Yanıtla
  • Akil: Gerçekse çüşşş o zaman burdaki lerde tam para alsın bize yakışmaz bu 0 0 Yanıtla

Advertisement