Murat Sancak'ın "FETÖ" iddiaları üzerine TFF, Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulundu - Son Dakika
Spor

Murat Sancak'ın "FETÖ" iddiaları üzerine TFF, Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile ilgili bir açıklamaya yer verdi. Sancak'ı bu iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla federasyona ve devletin yetkili mercilerine iletmeye davet eden TFF, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

16.02.2022 15:31  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın iddiaları hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunulduğunu açıkladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"BELGELERİ SUNMAYA DAVET EDİYORUZ"

"Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. Haftasında 14.02.2022 tarihinde oynanan Adana Demirspor A.Ş.- Beşiktaş A.Ş. müsabakası sonrasında, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sayın Murat Sancak'ın; TFF yetkilileri, hakemlerimiz ve Süper Lig'de görev yapan teknik sorumluların içinde, halen FETÖ'cülerin bulunduğu yönünde medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunmuştur.

TFF olarak, Sayın Sancak'ı bu iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla Federasyonumuza ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet eder, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla."

NE DEMİŞTİ?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçının ardından sert açıklamalarda bulunarak"FETÖ'cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarı tahrik etti. Futbolcuları sahada tehdit etti. Herhalde birinci maçın intikamını aldılar. Eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez" demişti.

Murat Sancak\'ın "FETÖ" iddiaları üzerine TFF, Cumhuriyet Başsavcılığı\'na başvuruda bulundu

Son Dakika Spor Murat Sancak'ın 'FETÖ' iddiaları üzerine TFF, Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement