Nba'de Gündem Zaza Pachulia: Rakiplerini Bilerek mi Sakatlıyor? - Son Dakika
Spor

Nba'de Gündem Zaza Pachulia: Rakiplerini Bilerek mi Sakatlıyor?

Nba\'de Gündem Zaza Pachulia: Rakiplerini Bilerek mi Sakatlıyor?

NBA'de Golden State Warriors'ta forma giyen Zaza Pachulia, Oklahoma City Thunder maçında girdiği bir ikili mücadelenin ardından ABD basınında manşetleri süslemeye başladı.

27.02.2018 17:28

Golden State Warriors'un Oklahoma City Thunder'ı ağırladığı karşılaşmada dikkat çekici bir hadise yaşandı. Oklahoma City hücumundan sonra , Zaza Pachulia ve Nick Young beraber ribaunda çıkarken önce Westbrook yere düştü, daha sonra da Pachulia All Star oyun kurucunun dizinin üstüne düştü.

Karşılaşmadan sonra bu pozisyon hakkında gelen soruya cevap veren Westbrook, "Bana aptalca sorular sormayın. Ne olduğunu izlediniz, bilerek üstüme düştü. Bana bilerek mi yaptı sorusunu sormayın. Kimse ona dokunmadı. Ayağımın üstüne düşüp beni sakatlamak istedi." dedi. Oklahoma City'nin bir diğer yıldız oyuncusu da "Hepiniz Zaza'yı tanıyorsunuz. Geçmişini biliyorsunuz. Kimse onu itmedi. Düşeceği yeri ayarladı. Bu Zaza'yı Zaza yapan şey. Başkalarını incitmek." diyerek 34 yaşındaki oyuncuyu suçladı.

Ayrıca, 'in oyun kurucusu de bir Instagram yorumunda "Ligin bu adama bir bakması lazım. Rezalet bir durum." şeklinde paylaşımda bulundu. oyuncusu Damian Lillard da sosyal medyada bu tarzda bir yorumda bulundu.

Bu durum Gürcü pivota da sorulurken Pachulia "Yorum yok. Bu çocukça bir durum. Hadi ama buna cevap bile vermeyeceğim." dedi. Pachulia, daha önce de geçen sezonun Batı Konferansı finallerinde forveti ile girdiği mücadeleden sonra Leonard'ın sakatlanıp bir daha oynayamadığı pozisyonda rakibini bilerek sakatladığı için suçlanmıştı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nba'de Gündem Zaza Pachulia: Rakiplerini Bilerek mi Sakatlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement