Nefes Kesen Maç Osmanlı'nın - Son Dakika
Spor

Nefes Kesen Maç Osmanlı'nın

Nefes Kesen Maç Osmanlı\'nın

Spor Toto Süper Lig'te Medipol başakşehir sahasında Osmanlıspor'u konuk etti.

13.03.2016 05:48

Spor Toto Süper Lig'te Medipol başakşehir sahasında Osmanlıspor'u konuk etti. Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesi veren iki takımın nefes kesen mücadelesinde Osmanlıspor sahadan 3-2'lik üstünlükle ayrıldı.

Başakşehir, ligde 7 maç aradan sonra ilk kez kaybederken Osmanlıspor da üst üste 7. maçını da kaybetmedi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Medipol Başakşehir oldu. Ev sahibi ekip henüz 7. dakikada Mehmet Battal'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Ancak Osmanlıspor golün şokunu üstünden çabuk attı. 20. dakikada Umar Aminu, skoru eşitledi.

Golerin ardından iki takım da pozisyonlar bulmaya devam etti. 38. dakikada ise sahneye bir kez daha Umar Aminu çıktı. Rusescu'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Aminu düzgün bir kontrolün ardından topu ağlarla buluşturdu ve Osmanlıspor'u 2-1 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken 2. yarının başında Başakşehir penaltı kazandı. Ancak topun başına geçen Emre Belözoğlu'nun kullandığı penaltıda kaleci Ahmet Şahin gole izin vermedi.

56. dakikada Başakşehir skoru eşitledi. Bekir İrtegül'ün pasına düzgün bir vuruş yaoan Edin Visca maçı 2-2 yaptı.

Oldukça hareketli geçen maçta dakikalar 84'ü gösterirken Osmanlıspor bir kez daha öne geçti. Umar Aminu'nun sol kanattan getirip içeri çıkarttığı topa düzgün bir vuruş yapan N'diaye karşılaşmanın skorunu belirledi.

Mücadelede Osmanlısporlu futbolular Başakşehirlilerin 3 kez ceza sahasında topa elle müdahale etmesi nedeniyle penaltı itirazında bulundu. Ancak Karşılaşmanın hakemi beyaz noktayı göstermedi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Nefes Kesen Maç Osmanlı'nın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALİ: BEN GÖZLEMCİ OLSAM BU MAÇI YÖNETEN HAKEM BOZUNTUSUNA 100 ÜZERİNDE YILDIZLI SIFIR (0) VERİRİM YAZIK DEĞİLMİ OSMANLISPORA ADAMLARI 3 NET YÜZDE YÜZ PENALTISINI VERMEDİ BAKALIM GÖZLEMCİ BOZUNTULARI KAÇ PUAN VERECEKLER 0 0 Yanıtla

Advertisement