Nijerya'nın Hocası: Tüm Takım Emenike'ye Kızgın - Son Dakika
Spor

Nijerya'nın Hocası: Tüm Takım Emenike'ye Kızgın

Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Stephen Keshi, Fenerbahçeli Emmanuel Emenike'nin disiplinsiz hareketlerinden dolayı tüm takımın kendisine kızgın olduğunu söyledi.

27.09.2014 13:51  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Stephen Keshi,, 2015 Afrika Uluslar Kupası Grup elemeleri ilk maçında sorun yaşadığı Emenike için açıklamada bulundu.

"TÜM TAKIM EMENIKE'YE KIZGIN"

Keshi, kampa habersiz olarak geç katıldığı için onu yedek beklettiğini ifade ederken, "Sadece ben değil tüm takım arkadaşları Emenike'ye kızgındı. Ben çok disiplinli bir insanım. Bu yüzden böyle bir karar aldım. Kural, kuraldır." ifadelerini kullandı.

"DİSİPLİNLİ OLMAK ZORUNDASINIZ"

Emenike'nin şöhretinin kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Keshi, "Disiplinli olmak zorundasınız. Eğer olmazsanız takımımda yeriniz yoktur. Disiplinli olunmazsa başarılı da olunmaz" diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

"GELMEZSE AYNI ŞEYİ YAPARIM"

Sudan ile oynanacak maçın kadrosuna davet ettiği Emenike'ye bir de mesaj gönderen Keshi sözlerini, "Gelecek hafta zamanında geleceğinden eminim. Eğer yine zamanında gelmezse, ben de yine aynı şeyi yaparım" diyerek tamamladı.


Milliyet

Nijerya\'nın Hocası: Tüm Takım Emenike\'ye Kızgın
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nijerya'nın Hocası: Tüm Takım Emenike'ye Kızgın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement