Ödülü Guardiola'dan - Son Dakika
Spor

Ödülü Guardiola'dan

Ödülü Guardiola\'dan

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'le kazanılmadık kupa bırakmayan Jupp Heynckes, ülkesinde Bambi ödülüne layık görüldü.

15.11.2013 12:06

Almanya'da her yıl Berlin'de düzenlenen büyük bir törenle verilen medya ve televizyon ödülleri Bambi'de spor kategorisinde Eski Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ödüle layık görüldü.

Geçen sezon sonunda veda ettiği Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi, Bundesliga ve Almanya Kupası'nda zirveye çıkan 68 yaşındaki teknik adam, ödülünü teknik direktörlüğü devrettiği Pep Guardiola'nın elinden aldı.

Heynckes, ödülü alması sonrası yaptığı konuşmada, "Bambi'yi harika takımımın temsilcisi olarak alıyorum. Çok sevinçliyim. Bu benim için büyük bir onur, benim kişisel kahramanlarım anne ve babam. Annem eğer Bambi alacağımı bilebilse benimle gurur duyardı" derken Guardiola da ödülü verirken Heynckes'e hitaben yaptığı konuşmada "Kişisel olarak benim için, hem insanlık açısından hem de mesleki açıdan büyük bir örnek insansın. Bana mükemmel bir takım bıraktın. Bunu asla değiştiremem. Senin başarın her zaman kutsal ve futbolun büyük bir hikayesi olarak kalacaktır" sözleriyle meslektaşını övdü.

17 değişik kategoride ödülün verildiği gecede David Beckham'ın eşi Victoria Beckham dizayn dalında Bambi ödülü alırken, milenyum ödülü de Microsoft kurucusu Bill Gates ve eşine verildi. Entegrasyon kategorisinde ise Türk genci İsmail Öner hazırladığı Gece Yarısı Sporu adlı kısa metrajlı film ile ödüle layık görüldü.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ödülü Guardiola'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement