Olay Hakeme FIFA'dan Destek - Son Dakika
Spor

Olay Hakeme FIFA'dan Destek

Olay Hakeme FIFA\'dan Destek

FIFA cephesi, dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ve Barcelona arasında oynanan maçın hakemi İsveçli Jonas Eriksson'un son derece iyi bir yönetim sergilediğini açıkladı.

19.02.2014 21:51

"Hakem Barcelona'yı kolladı!"

FIFA Hakem Komitesi Başkanı Jim Boyce, Manchester City-Barcelona maçının hakemi Jonas Eriksson'u savundu ve Manuel Pellegrini'yi eleştirdi.

Maçın ardından Demichelis'in gördüğü kırmızı kart ve yaptırdığı penaltı hakkında "Maçın başından itibaren iki takıma da eşit davranmadığını hissettim. Böylesine önemli bir maça İsveç'ten hakem atamak doğru değildi. Bu maç daha tecrübeli bir hakem gerektiriyordu" demişti. Pellegrini'ye cevap gecikmedi.

Boyce, Press Association Sport'a yaptığı açıklamada "Eğer bir hakem kendisini kanıtlamışsa hangi ülkeden olduğu önemsizdir. Önemli bir maça küçük bir ülkeden hakem atanmaması gerektiğini söylemek tamamen saçmalık" diyerek Pellegrini'nin eleştirisinin herhangi bir dayanağı olmadığını savundu.

Eriksson'un son derece iyi bir maç yönettiğini de ekleyen Boyce, "Pellegrini'nin sözlerini okudum. Maçı izledim ve bana sorarsanız hakem gayet iyi bir yönetim sergiledi. Son derece tecrübeli, Dünya Kupası için de seçtiğimiz bir hakem. Çünkü Avrupa'da yönettiği maçların ardından hakkındaki raporları muhteşem" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Olay Hakeme FIFA'dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement