Ömer Temelli'den Sow Açıklaması! - Son Dakika
Spor

Ömer Temelli'den Sow Açıklaması!

Ömer Temelli\'den Sow Açıklaması!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları Milos Krasic ve Moussa Sow üzerine yoğunlaştı.

01.01.2012 18:10

Orta sahanın yanı sıra Henri Bienvenu'nün yerine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları Milos Krasic ve Moussa Sow üzerine yoğunlaştı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, mikro blog sitesi twitter üzerinden sarı-lacivertli taraftarların Krasic ve Sow ilgili sorularını cevapladı

Juventus'un Sırp oyuncusu Krasic ile ilgili girişimlerinin olduğunu ancak Juventus'un işi yokuşa sürdüğünü söyleyen Temelli, bonservis bedelinin çözülmesi halinde bu transferin bitebileceğini dile getirdi.

Temelli bir taraftarın, "Başkanım forvet transferi ne zaman açıklanır?" şeklindeki sorusuna "Önümüzdeki hafta sonuna doğru olur" şeklinde cevap verirken; adı Fenerbahçe ile anılan Lille'in yıldız ismi Moussa Sow hakkında da ilginç bir açıklama yaptı.

Başarılı golcü ile ilgili, "Sow'la görüşmeler ne zaman gerçekleşecek?" sorusunu, "Görüşülüyor" şeklinde cevaplayan Temelli detay vermekten kaçındı

Fransa 1. Liginde mücadele eden Sow ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Umarım gelecek yıl bir İngiliz kulübü bana teklifte bulunur. Ancak ara transfer döneminde başka bir kulübe gitmem olası gözükmüyor" şeklinde konuşmuştu.

25 yaşındaki Senegalli yıldızın Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Ömer Temelli'den Sow Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement