Ordu'da Çifte Mutluluk - Son Dakika
Spor

Ordu'da Çifte Mutluluk

Ordu\'da Çifte Mutluluk

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nın 1.Lig'e çıkmasını Ordulular meydanda coşku ile kutladı.

28.05.2013 16:06

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nın 1. Lig'e çıkmasını Ordulular meydanda coşku ile kutladı.

Gelecek sezon Süper Lig ve 1. Lig'de Ordu'yu temsil edecek olan Orduspor Kadın Basketbol Takımı ile Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sporcuları, teknik heyet ve yöneticileri bu mutluluğu taraftar ile doyasıya yaşadı.

Ordu Belediye Meydanı'nda toplanan taraftarlar Ordu Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nın gelmesiyle büyük coşku yaşadı. Şampiyonluk kupası ile elden ele dolaşırken, iki takımda bir birlerini tebrik ederek, birinci ve süper ligde kalıcı olmanın sözünü verdiler.

Taraftarlar takımları tezahüratlarla karşılarken, müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Hazırlanan platformda konuşan takım kaptanları Arzu Akay ve Adem Kurucu, bir üst lige çıktıkları için mutlu olduklarını söylerlerken, amaçlarının çıkmış oldukları ligde kalıcı ve başarılı olmak istediklerini belirttiler.

Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı kaptanı Kurucu, "Biz iki yıldır Süper Lig'e çıkmanın mücadelesini veriyorduk. Çok zor yollardan geçtik. Çok büyük haksızlıklara maruz kaldık. İstemediğimiz mağlubiyetler aldık. Her kötülüğün sonunda bir iyilik var. Biz iyiliği güzelliği bugün yaşıyoruz. Ordu'ya bir Süper Lig takımı daha eklediğimiz için çok mutluyuz" dedi.

Kadın Basketbol Takımı Kaptanı Arzu Akay ise, "Buradan giderken, Ordu halkına verdiğimiz bir söz vardı. 'Burada size söz veriyoruz. Bu takımı Süper Lig'e çıkartarak geri döneceğiz' demiştik. Yüzümüzün akıyla yüce rabbim Süper Lig'e çıkmamızı bize nasip etti. Bize destek olanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Orduspor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, Kadın Basketbol Takımı'nı 1. Lig'e çıkarttıkları için mutlu olduklarını, Orduspor'un Spor Toto Süper Lig'den düştüğü için de üzgün olduklarını söyledi. Çiçek, "Futbolda üzüldük ama ben inşallah bir sene içerisinde Süper Lig'e döneceğimizi inanıyorum. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ve başkanımızın ortak dileği de budur. Basketboldaki başarılar bizlere ilaç oldu" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kutlama programı sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ordu'da Çifte Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement