Orduspor Umutlarını Son Maça Bıraktı - Son Dakika
Spor

Orduspor Umutlarını Son Maça Bıraktı

Orduspor Umutlarını Son Maça Bıraktı

PTT 1. Lig'in 37. haftasında Orduspor, saha ve seyircisi önünde Ankaraspor’u 3-1 yenerek, umutlarını son maça bıraktı.

27.04.2014 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 37. haftasında Orduspor, saha ve seyircisi önünde Ankaraspor'u 3-1 yenerek, umutlarını son maça bıraktı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Süper lig inancımızı kaybetmedik" dedi. Özkara, "Ankaraspor ligin çok güçlü ekiplerinden biri. Ankaraspor'un en büyük özelliği çok pas yapmasıydı. Bunu biliyorduk ama arkalarda bıraktığı boşlukları da biliyorduk. O sebeple onların pas yapmasına müsaade ettik ancak aldığımız topların final paslarında, pas trafiğinde biraz daha etkili olsak ilk yarıda 2-3'ü bulabilirdik. Bu maçın başından sonuna kadar rakibe verdiğimiz pozisyon sayısı bir ya da ikidir. Oyuncularımın mücadelesi beni mutlu etti. Zaten şampiyonluk inancımızı ve bunu başarabileceğimizi söylemiştik. Son maça kazanıp önümüze bakacağız. Son maçı bu futbolcu kardeşlerimizle birlikte alacağımıza inanıyoruz. Bunu başaracağız" diye konuştu.

"SON MAÇI BEKLİYORUZ"

Orduspor kaptanı Ferhat Öztorun da, Ankaraspor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Her şey son haftaya kaldı. Futbol bu. Hiç bir şey belli olmuyor. Biz sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Haftaya yapacağımız maçı kazanıp sonucu bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ordusporlu Reha ise maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bütün imkansızlıklara rağmen takım olarak süper lige direkt çıkmasak da Play-off'ta çıkacak güce sahip olduğumuzu gösterdik" şeklinde konuştu.

ANKARASPOR CEPHESİ

Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Orduspor hatalarımızı iyi değerlendirdi. Henüz maçın başında yediğimiz gol çok şeyi değiştirdi. Penaltıdan sonra beraberliği sağlayabilirdik ama arkada bıraktığımız boşluklar ve ferdi hatalarımız sebebiyle Orduspor maçı kazandı. Biz Play-off'daki maçlarımızı kazanarak süper lig mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu.

HANNİ: "HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ"

Ankarasporlu Sofianne Hanni ise, maça çıkarken tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ancak maçın başında yedikleri golün kendilerini olumsuz etkilediğini kaydederek, "Büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Tabi Play-off maçlarımız var. Bu maçları kazanarak süper ligi hakedeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Ankarasporlu oyuncu Dyzaiss ise, maç sonu değerlendirmesinde, "Artık bizim için yeni bir dönem başladı. Play-off'ta başarılı olarak şansımızı döndürmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor Umutlarını Son Maça Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement