Orhaneli'de Kick Boks Rüzgarı - Son Dakika
Spor

Orhaneli'de Kick Boks Rüzgarı

Orhaneli\'de Kick Boks Rüzgarı

Orhaneli’de gerçekleştirilen İllerarası Kick Boks müsabakaları nefesleri keserken, minik kick bokscular büyüklerine taş çıkarttı.

26.01.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhaneli'de gerçekleştirilen İllerarası Kick Boks müsabakaları nefesleri keserken, minik kick bokscular büyüklerine taş çıkarttı.

Orhaneli Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen İllerarası Kick Boks Başkanlık Kupası, kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Orhaneli Belediyesi, Orhaneli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkıları ile düzenlenen müsabakalara 9 ilden 40 bayan 187 erkek sporcu katıldı. 15 hakem, 30 antrenör ve 10 idarecinin hazır bulunduğu müsabakaya Orhaneli halkı ilgi gösterdi. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, müsabakalarda derece yapan sporculara ödüllerini verirken, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en kolay yolu spor ve benzeri faaliyetlerdir" dedi.

Milli Antrenör Sevim Köse, başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini, katılan tüm sporcuların Orhaneli'den mutlu ayrıldığını belirterek, destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orhaneli'de Kick Boks Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement