Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup takımı Orhangazispor'un sahasında Maltepe'yi yenerek 11 puanla Düzyurtspor'la birlikte zirvede yer alması, taraftarlarını sevindirdi.
Tiknik direktör Cafer Aydın, "Malteper maçına tutuk başladık. Sonuçta çok arzuladğımız 3 puana ulaştık. Takım olarak zirveyi hedefliyorsak iç sahadaki maçları mutlaka kazanmalısın, mantığı ile hareket ediyoruz. Bu maçı kazanmak bizim için çok önemliydi. Bunu başardığımız için de çok mutluyum" dedi.
AYDIN'IN CEZASI BİTTİ
Bursa'da oynanan Nilüferspor maçında hakeme yaptığı itiraz sonrasında saha dışına gönderilip 2 maç ceza alan Cafer Aydın, cezasını tamamladı. Cafer Aydın, bu hafta pazar günü oynanacak olan 68 Yeni Aksarayspor maçında takımının başında sahaya çıkabilecek.
BARIŞ ÇİÇEK ÇIKIŞTA
Orhangazispor'da geçen sezon sakatlığı nedeniyle istediği performansı bir türlü ortaya koyamayan orta sahanın oyuncusu Barış Çiçek, bu sezon formuna kavuştu. Hem sezon öncesi hazırlık maçlarında hem de ligde şu ana kadar ortaya koyduğu performans ile öne çıkan Barış Çiçek'in Maltepe'ya attığı golle de büyük alkış aldı. - Orhangazibursa
Son Dakika › Spor › Orhangazispor Yükselişte - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?