Oscar Pistorius Davası 21 Ekim'e Ertelendi - Son Dakika
Spor

Oscar Pistorius Davası 21 Ekim'e Ertelendi

Oscar Pistorius Davası 21 Ekim\'e Ertelendi

Kız arakdaşı Reeva Steenkamp'ı evine giren hırsız zannederek öldüren Oscar Pistorius'a verilecek cezanın açıklanacağı duruşma tarihi 21 Ekim Salı gününe ertelendi.

17.10.2014 14:41  Güncelleme: 14:56

Oscar Pistorius davasında karar duruşması bir kez daha ertelendi. Pretoria Yüksek Mahkemesi yargıcı Thokozile Masipa, davanın bir sonraki duruşmasının 21 Ekim 2014 Salı günü yapılacağını söyledi. Bugünkü duruşmasnın bir diğer özelliği de savcının Pistorius için 10 yıl boyunca kamu hizmeti yapması cezasını istemesi oldu.

EN DOĞRU CEZA 15 YIL

Yargıç Masipa ise tüm tanık ifadeleri ve belgeler ışığında kamu hizmeti ile 15 yıl hapis cezası arasındaki tüm seçeneklerden en doğru olan cezanın verileceğini söyledi.

KIZ ARKADAŞINI HIRSIZ ZANNEDİP VURMUŞTU

Oscar Pistorius, 14 Şubat 2013'te banyodaki sevgilisi Reeva Steenkamp'ı eve giren hırsız zannederek ateşlediği silahla öldürmüştü. Eylül'de görülen davada Pistorius hakkında kasıtlı adam öldürme suçundan beraatine karar verilmiş ve Güney Afrika ceza yasasında bulunan ihmal sonucu kaza ile öldürme suçundan 15 yıla kadar hapisle yargılanmasına devam edilmişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Oscar Pistorius Davası 21 Ekim'e Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement