Ozan İpek Bursa'ya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ozan İpek Bursa'ya Geldi

Ozan İpek Bursa\'ya Geldi
14.01.2013 21:54

– BURSASPOR'da kadro dışı kalan ve 1 milyon 760 bin TL rekor cezaya çarptırılan Ozan İpek bugün Bursa'ya gelerek alt yapı tesislerinde antrenmana çıktı.

– BURSASPOR'da kadro dışı kalan ve 1 milyon 760 bin TL rekor cezaya çarptırılan Ozan İpek bugün Bursa'ya gelerek alt yapı tesislerinde antrenmana çıktı. Uzun süredir Antalya'da özel antrenör nezaretinde çalışan Ozan'ın yarın babası, avukatı ve menajeriyle birlikte Başkan İbrahim Yazıcı ile görüceği belirtildi. Akşam saatlerinde Vakıfköy Tesisleri'nde antrenmana çıkan ve topla çalışan Ozan basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

OZAN İPEK: ONLARA GÖRE ONLAR, BANA GÖRE BEN HAKLIYIM

Yeniden Bursa'ya gelerek çalışmalara başladığını ifade eden yetenekli futbolcu, "Onlara göre onlar, bana göre ben haklıyım. Geleceğimle ilgili son karar yarın yapılacak toplantıda belli olacak. Geriye dönüp dönmemem ise Başkan İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve bana bağlı. Yarın yapılacak toplantıdan sonra netlik kazanacak" diye konuştu.

Kasımpaşaspor transferinin problemler nedeniyle gerçekleşmediğini belirten Ozan, "Kasımpaşaspor transferi gerçekleşir diye düşünüyordum ama transferim gerçekleşmedi. Bir şekilde problemler oldu. Transfer konusunda başkanın istekleri karşılanmadı ve transfer gerçekleşmedi. Sonuçta bu duruma geldik" diye konuştu.

(CE/SSA) - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ozan İpek Bursa'ya Geldi - Son Dakika


Advertisement