Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve engelli çocukların sosyal hayata kazandırılmasının amaçlandığı "Özeliz çünkü yetenekliyiz" projesinin açılışı yapıldı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen, Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen projenin açılış töreninde, engelli çocukların çaydaçıra, mehteran ve skeç gösterisi ile ateş böceği dansı beğeni topladı.
Proje dahilinde tespit edilen 45 özel çocuğun, 8 ayda tiyatro, halk oyunları, izcilik gibi çeşitli etkinliklerle sosyal hayata kazandırılarak günlük yaşamlarının kolaylaşması amaçlanıyor.
Son Dakika › Spor › Özeliz Çünkü Yetenekliyiz' Projesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.