Paok Zirvede Tek Kaldı: 3-2 - Son Dakika
Spor

Paok Zirvede Tek Kaldı: 3-2

Paok Zirvede Tek Kaldı: 3-2

PAOK, 2-0 geriye düştüğü mücadelede Maccabi Haifa'yı 3-2 mağlup etmeyi başarırken, Miroslav Stoch altı dakika arayla iki penaltı atışından da faydalanamadı.

24.10.2013 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda oynanan iki maç sonunda lider durumda bulunan PAOK ile grubun son sırasında yer alan Maccabi Haifa karşı karşıya geldi.

Mutlak puana ihtiyacı bulunan Maccabi Haifa karşılaşmaya daha baskılı başlayan taraftı. Üst üste kullanılan köşe vuruşlarından sonuç alamayan konuk ekip, aradığı golü 14. dakikada buldu. Müsait pozisyonda topla buluşan Dino Ndlovu İsrail temsilcisini 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra da pozisyonlar bulunan Maccabi Haifa, 22. dakikada Ruben Rayo'nun pasını iyi değerlendiren Eyal Golsa ile skoru 2-0'a getirdi.

Golden sonra PAOK, farkı azaltmak için pozisyon ararken Maccabi Haifa da bulduğu şansları değerlendirmeye çalıştı. 25. dakikada Miroslav Stoch, konuk ekibin file bekçisi Saranov'u geçemedi. Yunanistan temsilcisinin aradığı gol 35. dakikada geldi. Lino'nun ortasına iyi yükselen Vitor topu ağlarla buluşturarak farkı bire indirdi. PAOK golün de moraliyle baskısını iyice arttırdı. 39. dakikada Edin Cocalic'in müdehalesi sonrasında hakem ev sahibi ekip adına penaltı noktasını gösterdi. Miroslav Stoch'un kullandığı penaltı atışını Saranov kurtardı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Stoch kendisini affettirdi. Slovak futbolcunun asistinde bu sefer Ninis güzel bir kafa vuruşuyla skoru 2-2'ye getirdi. Devrenin son anlarına doğru hakem bir kez daha PAOK lehine penaltı verdi. Topun başına bir kez daha geçen Stoch, Saranov'u mağlup etmeyi başaramayınca devre bu skorla sona erdi.

İlk yarıda 2-0'dan skoru 2-2'ye getirmenin moraliyle ikinci devreye çıkan Yunan temsilcisi, etkili futbolunu sürdürdü. Baskı 66. dakikada sonuç getirdi ve ev sahibi ekip, yine Lino'nun asistinde topla buluşan Salpingidis, Saranov'u mağlup ederek takımını 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda da PAOK oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başardı. Stoch ile iki dakikada iki pozisyona giren ev sahibi bunlardan yararlanamasa da bir farklı üstünlüğünü korumayı başardı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Böylece PAOK, Alkmaar'ın iki puan kaybettiği haftada tek başına liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Paok Zirvede Tek Kaldı: 3-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement