Bomba Seslerinin Duyulduğu Maçın Hakemi: Hiçbir Şey Anlamadık - Son Dakika
Spor

Bomba Seslerinin Duyulduğu Maçın Hakemi: Hiçbir Şey Anlamadık

Bomba Seslerinin Duyulduğu Maçın Hakemi: Hiçbir Şey Anlamadık

Fransa-Almanya maçını yöneten İspanyol hakem Antonio Miguel Mateu Lohoz, Paris'teki saldırılarla ilgili "Maç bitene kadar hiçbir şeyi anlamadık." dedi.

14.11.2015 11:24  Güncelleme: 11:51

Fransa ve Almanya arasında oynanan özel maçı yöneten İspanyol hakem Antonio Miguel Mateu Lohoz, Paris'teki saldırılarla ilgili "Maç bitene kadar hiçbir şeyi anlamadık." ifadesini kullandı.

"MAÇ BİTENE KADAR HİÇBİR ŞEY ANLAMADIK"

İspanyol AS gazetesine konuşan Lahoz, "Maç bitene kadar hiçbir şeyi anlamadık. Bizi stattan çıkarmadıkları için bazı karamsarlıklar ve zor anlar yaşandı ama artık daha rahatız. Zor anlardı. Konuşmak içimden gelmiyor. Olanları televizyondan, basından takip edip anlamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

GRIEZMANN: KIZKARDEŞİM BATACLAN'DAN ÇIKABİLDİ

Öte yandan İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Fransız futbolcu Antonio Griezmann, Fransa'nın başkenti Paris'teki Bataclan konser salonunda meydana gelen terör saldırısından kız kardeşinin sağ kurtulduğunu duyurdu. Griezmann, sosyal paylaşım sitesinden yayımladığı mesajda, "Tanrıya şükürler olsun, kız kardeşim Bataclan'dan çıkabildi. Tüm dualarım kurbanlar ve onların ailelerine. Yaşasın Fransa!" diye yazdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bomba Seslerinin Duyulduğu Maçın Hakemi: Hiçbir Şey Anlamadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • urfa: pis teröristler ve onların türkiye babası 6 16 Yanıtla
  • tek vatan: EEYYY bölücü beyinler asıl sizin kökünüz kazımadan bu memleket rahat etmeyecek terörü ve her türlü teröristi laanetliyorum... 6 0 Yanıtla
  • mert mert: amerika ingiltere ve israil ortak yapımı işid çeteleri kendileri ile savasmasi için destek verdiği pkk nedeniyle fransa ve Almanya maçı oynanirken fransiz ve Almanlara dediki pkk ya silah verip bizim Ortadoğu projemizi durdurmaya çalışıyorsunuz ama biz sizin karniniza kadar gireriz sonuc nasılsa algı müslümanlar yaptı olacak amerika ingiltere ve israil için sorun değil Avrupa beter ol... 2 0 Yanıtla

Advertisement