Patronlar Arkasında - Son Dakika
Spor

Patronlar Arkasında

Patronlar Arkasında

Sakatlar listesini bir türlü kısaltamayan West Ham kaybetmeye devam ederken zor durumdaki menajer Allardyce’a kulüp yönetiminden destek geldi.

07.01.2014 03:21

West Ham'a büyük şok

Hafta sonu alt lig temsilcisi Nottingham Forest'a 5-0 kaybederek FA Cup'tan elenen West Ham United'da menajer Sam Allardyce'ın kulüpteki geleceğine ilişkin soru işaretleri artarken, bugün taraftara açık mektup yazan kulübün çoğunluk hissedarlar David Gold ve David Sullivan, baskı altındaki menajerlerinin arkasında olduklarını açıkladı.

Ocak transfer dönemini birden fazla takviye ile kapatacaklarının müjdesini veren ikili, takımın içerisinde düştüğü durumun kilit oyuncuların uzun süreli eksikliğinden kaynaklandığının farkında olduklarını söylediler.

"Sam Allardyce'ın hırsını ve arzusunu kaybetmeyeceğini ve West Ham'i başarılı bir Premier League kulübü yapmak için kararlı olduğunu biliyoruz." şeklindeki ibarenin dikkat çektiği mektup, hafta Manchester City ile deplasmanda Lig Kupası yarı final ilk maçını, ardından da Cumartesi günü Cardiff deplasmanına gidecek olan Big Sam'i biraz olsun rahatlatmış olabilir.

Önemli eksikleri var

Tecrübeli menajer, halihazırda santrforları Andy Carroll ve Ricardo Vaz Te'den çok uzun süredir faydalanamazken, orta sahada takımın liderliğini paylaşan Mark Noble sakat, Kevin Nolan ise üç maç cezalı durumda.

Savunmacıları Winston Reid, Paul Tomkins ve James Collins'ten de yararlanamayan West Ham, bugün ilk transferini gerçekleştirerek savunmacı Roger Johnson'ı Wolverhampton Wanderers'tan sezon sonuna dek kiraladı.

West Ham United, şimdiye dek topladığı 15 puanla 19. sırada yer alıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Patronlar Arkasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement