Pazarspor'da Hedef 4'te 4 - Son Dakika
Spor

Pazarspor'da Hedef 4'te 4

Pazarspor\'da Hedef 4\'te 4

Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde Pazarspor, deplasmanda karşılaşacağı Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü maçını da kazanarak 4'te 4 yapmak istiyor

26.10.2013 13:48

Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Pazarspor,  deplasmanda karşılaşacağı Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü maçını da kazanarak 4'te 4 yapmak istiyor.

Takım sorumlusu Ahmet Topaloğlu, pazar günü Eskişehir'de karşılaşacakları Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü maçını kazanmak istediklerini ifade ederek, "Bu maçı da kazanarak 4'te 4 yapmak istiyoruz. Bu sezon iddialı olduğumuz için takım olarak daha fazla sorumluluk yüklendik. İyi bir sezon geçireceğimizi ve hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu takımdaki herkes, oralara kadar ilerlemek istiyor. Hayal etmek, başarmanın yarısıdır" dedi.

Topaloğlu, Ankara ve Eskişehir civarındaki tüm sporsever hemşehrilerini takımlarını desteklemeye beklediklerini  vurgulayarak, "Bizleri bu maçta yalnız bırakmayacak taraftarlarımızın destekleri ve sporcularımızın mücadeleleri ile bu müsabakadan başarılı sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Topaloğlu, sakatlığı devam eden Merve dışında eksik oyuncuları bulunmadığını da sözlerine ekledi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Pazarspor'da Hedef 4'te 4 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement