Pellegrini'den Hart'a Destek - Son Dakika
Spor

Pellegrini'den Hart'a Destek

Pellegrini\'den Hart\'a Destek

Şilili teknik adam, son zamanların formsuz ismi Joe Hart'ın eski günlerine döneceğine dair inancının sonsuz olduğunu dile getirdi.

21.11.2013 22:30  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City Teknik Direktörü, Manuel Pellegrini'nin yeniden eski formuna kavuşacağına inandığını belirtti.

Son haftalarda yaptığı hatalar sonrasında Pellegrini tarafından Costel Pantilimon'un yedeği bırakılan başarılı file bekçisi, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin Almanya ile oynadığı hazırlık maçında başarılı bir performans göstermişti.

Joe Hartı'ın bu hafta oynayacakları Tottenham maçında kaledeki yerini alacağına dair çıkan haberleri reddeden Şilili teknik adam, Sky Sports News Arabia mikrofonlarına verdiği demeçte, "Bence Joe bir süre daha dinlenmeli ve eminim ki kulübe kalmak ona sahada olmaktan daha iyi gelecek. Ancak onun tekrardan eski formunu yakalayacağından şüphem yok. Ona çok güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Manchester City'nin son 4 maçta kalesini koruyan Pantilimon, 2011 senesinden bu yana sadece birkaç kupa maçında forma şansı bulabilmişti.

Pantilimon'un şu anki performansından da mutlu olduğunu dile getiren Pellegrini, "Bir menajer olarak bu durumdan memnunum çünkü benim 11 değil 22 oyuncum var. Bu nedenle hepsinin göreve hazır olması beni mutlu ediyor." dedi.

Son dönemde çıkan haberlerde, Manchester City'nin Joe Hart ile uzun vadede devam etmeyi düşünmediği ve listede Willy Caballero ve Iker Casillas gibi isimlerin olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pellegrini'den Hart'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement