Pippen: James Muhtemelen Jordan'ın Önünde - Son Dakika
Spor

Pippen: James Muhtemelen Jordan'ın Önünde

Pippen: James Muhtemelen Jordan\'ın Önünde

NBA'de uzun yıllardır gösterdiği performansla adını tarihin en iyileri arasına sokan LeBron James Chicago Bulls efsanesi Michael Jordan ile kıyaslanmaya başlarken, Jordan'ın eski takım arkadaşı Scottie Pippen da bu tartışmalara dahil oldu.

15.12.2017 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD basınına verdiği bir röportajda Jordan ile James arasındaki kıyaslama hakkındaki fikri sorulan Pippen, James'in artık muhtemelen Jordan'ın önünde olduğunu söyledi.

"Rakamlar yalan söylemez" diyen Pippen, MVP bağlamında James'in Jordan'ı geçemeyeceğini düşünse de istatistiksel olarak artık o seviyede olduğunu belirtti. "Sadece sayı değil, asistlerine ve ribaundlarına da bakın" diye de ekleyen Pippen, buna göre James'in büyük olasılıkla Jordan'ı geçtiğinin altını çizdi.

13'ü Chicago Bulls, 2'siolmak üzere 15 yılını NBA'de geçiren Jordan, 30.1 sayı 6.2 ribaund 5.3 asist 2.3 top çalma ve 0.8 blok ortalamaları ile oynadı, 6 NBA şampiyonluğu başarısının yanı sıra 5 kez normal sezon MVP'si ve 6 kez de finallerin MVP'si seçilmeyi başardı. Kariyerinin 15. yılında olan ve henüz 32 yaşında olan LeBron James ise şu ana kadar 27.2 sayı 7.3 ribaund 7.1 asist 1.6 top çalma ve 0.8 blok ortalamaları ile oynadı ve 3 NBA şampiyonluğu ile beraber 4 kez normal sezon MVP'si ve 3 kez de finallerin MVP'si seçilmeyi başardı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Pippen: James Muhtemelen Jordan'ın Önünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement