Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: "Artık Avrupa Kupası ve Türkiye ligine konsantre olup galibiyet serisi yapmak istiyoruz" Orduspor Başantrenörü Durur: "İki takım da zor bir dö...

10.11.2013 20:54

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nin başantrenörü Hakan Acer, "Artık Avrupa Kupası ve Türkiye ligine konsantre olup galibiyet serisi yapmak istiyoruz" dedi.

Acer, Orduspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, iki tanesi evlerinde olmak üzere son 3 maçı kaybettiklerini, bunun da takım üzerinde getirdiği bir gerginliğin olduğunu söyledi.

Berabere götürdükleri son üç maçı da son dakika içinde basit hatalar yaparak kaybettiklerini ifade eden Acer, "Bugün de aynı senaryoyu gördük. Savunma yapmayı artırcağımız dakikalarda maalesef düştük. Rakip tekrar bizi yakaladı ama bu maçın sonunda iyi oynamayı bildik. Umarım bu karşılaşma bizim çıkış maçımız olur. İnşallah takımımız gerginliği üzerinden atmıştır. Artık Avrupa Kupası ve Türkiye ligine konsantre olup, galibiyet serisi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Orduspor Başantrenörü Alper Durur ise Homend Antakya Belediyesi'ni aldığı galibiyetten dolayı kutladı.

İki taraf için de iyi maç olduğunu dile getiren Durur, "İki takım da zor bir dönemden geçiyor. Kazanan taraf olmak isterdik. Bundan sonra Homend Antakya Belediyesi'ne Avrupa Kupası'nda ve ligde başarılar diliyorum" dedi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement