Profesyonel K-1 Şampiyonu Volkan Ömeroğlu, Genç Sporcuların Hayatlarına Dokunuyor - Son Dakika
Spor

Profesyonel K-1 Şampiyonu Volkan Ömeroğlu, Genç Sporcuların Hayatlarına Dokunuyor

Profesyonel K-1 Şampiyonu Volkan Ömeroğlu, Genç Sporcuların Hayatlarına Dokunuyor

Volkan Ömeroğlu, kariyerindeki başarılarının ardından genç sporcuların hayatlarına dokunmak için çaba harcadığını belirtti. Ömeroğlu, Türkiye'ye birçok madalya kazandırmanın yanı sıra dövüş sporlarının Türkiye'deki durumu ve genç sporcuların gelişimi hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca, dövüş sporlarının çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağladığını vurgulayarak, bu alana daha fazla önem verilmesi gerektiğini söyledi. Ömeroğlu, 22 yıl boyunca kick boks ve muaythai sporuyla uğraştığını ve şimdi genç sporcuların gelişimi için çalışmalarına devam ettiğini ifade etti.

28.07.2023 23:34

Profesyonel K-1 şampiyonluğu başta olmak üzere kariyerinde birçok başarı ve madalya elde eden kick boks ve muaythai sporcusu Volkan Ömeroğlu, yakaladığı başarılar sonrasında genç sporcuların hayatlarına dokunmak için çaba harcadığını söyledi.

Profesyonel K-1 şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye'ye kick boks ve muaythaide birçok madalya kazandırma başarısı gösteren Volkan Ömeroğlu, dövüş sporlarının Türkiye'deki durumu, sporculuk kariyeri, genç sporcuların gelişimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

VOLKAN ÖMEROĞLU: EN İYİSİNİ YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİMBirçok genç sporcunun milli takımlara kazandırılmasında rol oynadığını söyleyen Ömeroğlu, "Şu ana kadar 2 binden fazla dövüş sporcusunun lisans almasına ön ayak olduk. Bunun yanında milli takıma çok sayıda sporxu yetiştirdik. Bu zaten bizim için başlı başına bir gurur vesilesi. Bundan sonrasında da ülkeme daha fazla hizmet etmek için elimden gelenin en iyisini yapmayı sürdüreceğim" ifadelerini kullandı. "YAKALANAN BAŞARILARLA DÖVÜŞ SPORLARINA OLAN İLGİ DAHA DA ARTTI"Dövüş sporlarının çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerinde de önemli rol oynadığını belirten Ömeroğlu, "Dövüş sporlarında yakalanan başarılarla bu alana olan ilgi artmaya başladı. Bu ilgiyle birlikte dövüş sporlarına daha fazla önem verilmesi, daha fazla teşvik oluşturulması gerekiyor. Dövüş sporları, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek açısından da oldukça önemli. Sporculuğun yanı sıra çocuklarımızın gelişimi için de dövüş sporlarına önem verilmeli" diye konuştu. "KİCK BOKS VE MUAYTHAİYE SPORCU OLARAK 22 YIL HİZMET ETTİM" Dövüş sporlarında, sporcu olarak 20'den fazla yıl geçirdiğini şu anda ise gençlerin gelişimiiçin çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Volkan Ömeroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Sporcu olarak yaklaşık 22 yıl kick boks ve muay thaiye hizmet ettim. Şimdi de antrenörlük kariyerme devam ediyorum. Genç kuşakların gelişmesi ve bu sporlara olan ilgilerini artırmaya yönelik çalışmalar üzerinde duruyorum. Tecrübelerimi genç kuşaklara aktarıyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Profesyonel K-1 Şampiyonu Volkan Ömeroğlu, Genç Sporcuların Hayatlarına Dokunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement