Ragnick Renk Körü Mü? - Son Dakika
Spor

Ragnick Renk Körü Mü?

Ragnick Renk Körü Mü?

Beşiktaş'ta ismi gündeme gelen, Alman teknik adam Ralf Rangnick'in sağlık problemleriyle başı dertte.

17.05.2012 15:30  Güncelleme: 15:42

Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu'nun durumunun belirsizliğinin ardından ismi gündeme gelen ve Beşiktaş ile anlaşacağı iddia edilen 53 yaşındaki Alman teknik Ralf Rangnick birçok sağlık problemi ile uğraşıyor...

Karakartal.com'un haberine göre; kariyerinde Stuttgart, Hannover, Hoffenheim ve Schalke gibi önemli Bundesliga ekiplerinde çalıştırıcılık yapan deneyimli teknik adam son olarak görev aldığı Schalke takımının başındayken litaratürde "burn out" olarak bilinen ve baskıyla beraber uzun süreli yorgunluğa tahammül edememekten kaynaklanan bir rahatsızlık sebebiyle görevi bırakmıştı.

Rangnick'in başından geçen bir başka olay ise Hoffenheim takımında yaşandı.

Takımının Karlsruhe 2 takımı ile yaptığı hazırlık maçında renk körlüğü hastalığı sebebiyle maçın 4. hakemini bir oyuncusu zannedince UEFA'nın resmi internet sitesine dahi konu olan bir olay meydana geldi.

Karşılaşmanın 4. hakemini kendi oyuncusu zannedip talimatlar veren Ralf Rangnick daha sonra renk körlüğü sebebiyle yaşadığı olayı şöyle anlatıyor;

"Biz genelde mavi giyeriz ancak o gün kırmızı formamızla sahadaydık, hakemler de o gün koyu gri forma giyince böyle bir olay yaşandı. Yedek kulübesine döndüğümde yardımcı teknik adamlarım bana gülüyorlardı."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Ragnick Renk Körü Mü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement