Rahmi Koç'tan Golf Şov - Son Dakika
Spor

Rahmi Koç'tan Golf Şov

Rahmi Koç\'tan Golf Şov

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup Turnuvası sona erdi.

30.09.2013 10:23  Güncelleme: 10:49

Ortakent Beldesinde bulunan Bodrum Tenis ve Golf Kulübü'nde düzenlenen 50. Yıl Otokar Bodrum Golf Cup" Turnuvasında genel klasman 1'ncisi Eski Bakanlardan Fikret Ünlü oldu. Ünlü, kupasını Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'tan aldı.

Turnuvada erkekler iki, bayanlar ise bir kategoride mücadele etti. Elli oyuncunun yer aldığı turnuvada gross kategori birincileri ile pin'e en yakın vuruş ve en uzun vuruş yapan oyunculara ödülleri verildi. Kazananlar ödüllerini Rahmi M. Koç, Kudret Önen, Halil Ünver, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan aldılar.

GOLF CUP KUPASI ESKİ BAKANA

Bodrum Tenis ve Golf Kulübü'nde düzenlenen golf turnuvasına, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç, Halil Ünver, Kudret Önen ve Serdar Görgüç'ün katıldı. Bayanlar kategorisinde Ayşe Arıcı birinci olurken, Erkekler B kategorisinde Teoman Yaman, Erkekler A kategorisinde Rıchard Özatacan, Longest Drıver kategorisinde Raif Bilir, Nearest Pın kategorisinde Teoman Yaman 1. oldu. 50.yıl Otokar Bodrum Golf Cup kupasını ise eski bakanlardan Fikret Ünlü aldı.

"HAVA DA SAHA DA GÜZELDİ"

Kıyasıya geçen golf turnuvasında Rahmi Koç ise oynadığı golf ile büyük beğeni topladı. Yaptığı atışlarla dikkat çeken Koç, ödül töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koç, çok güzel bir hava da golf oynadıklarını belirterek "Her şey yolunda gitti memnunuz. Hava güzeldi, saha güzeldi golf oynadık. Akşamda yemeğe katıldık. Allah bugün rızkımızı burada verdi. Burada yiyoruz, içiyoruz. Kazananları da tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrar geliriz" dedi.

MİLGEM PROJESİ İPTAL

1.5 milyar euroluk Türkiye'nin ilk milli savaş gemisi MİLGEM ihalesiyle ilgili Başbakanlık tarafından başlatılan inceleme tamamlandı. Hazırlanan rapor neticesinde Koç Grubu'na ait RMK Marine şirketinin ihalesini kazandığı MİLGEM projesi ihalesi iptal oldu. Başbakan Erdoğan'ın katıldığı toplantıda ihalenin yenilenmesine karar verildi.

BAKANLIK KOÇ'A "YA ÖDE YA ÇIK" DİYECEK

Koç Üniversitesi, arazisi 8 yıl önce Orman Bakanlığı'na geçmesine rağmen sadece 1 yıl kira ödedi. Bakanlık şimdi 'Ya öde ya çık' demeye hazırlanıyor. 1995 yılında Koç Üniversitesi'ne tahsis edilen alan, 2005 yılında İdare Mahkemesi'ne açılan dava sonucunda Orman Bakanlığı'nın mülkiyetine geçti. Bu tarihten sonra söz konusu ormanlık alanda 8 yıldır kiracı konumunda olan Koç Üniversitesi'nden alınması kararlaştırılan kira bedeli tahsil edilmediği için son çare olarak haciz ya da tahliye sürecine girilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rahmi Koç'tan Golf Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement