Rıdvan Dilmen: "Penaltı Verip Sarı Kart Göstereceksin" - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: "Penaltı Verip Sarı Kart Göstereceksin"

Rıdvan Dilmen: "Penaltı Verip Sarı Kart Göstereceksin"

Spor Toto SÜper Lig'de Galatasaray, BB Erzurumspor'u ağırlarken mücadeleyi spor yorumcusu Rıdvan Dilmen yorumladı.

29.09.2018 00:15

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, BB Erzurum spor'u ağırlarken mücadeleyi spor yorumcusu Rıdvan Dilmen canlı yayında değerlendirdi.
"Penaltı verip sarı kart göstereceksin"
Dilmen, ilk yarıdaki tartışmalı pozisyonla ilgili olarak şunları söyledi; "Kararı insan veriyor, alet vermiyor. Korner attırmayacaksın Erzurumspor'a, penaltı verip sarı kart göstereceksin. Hem sen bakıyorsun, hem Riva'daki hakemler bakıyor. Bu pozisyonu tartışmıyorum. Oyuncu rakibini çekmeyecek. VAR, niye var? Hakem pozisyonu göremeyebilir diye...Sizin standartlarınıza göre bu pozisyon penaltı değilse hakemlik hatası yapıyorsunuzdur."
"15 senedir aynı ceketi giyiyorsun zaten"
Dilmen pozisyonu seyircilere gösterek anlatırken ilginç diyaloglar yaşandı. Moderatör Murat Kosova, ceketinden tutan Dilmen'e: "Hocam aman ceket yırtılmasın." derken Rıdvan Dilmen ise "Dur 15 senedir aynı ceketi giyiyorsun zaten, yırtılsın boşver. Ben pozisyonu anlatıyorum. Bu formayı çekmeyeceksin. Çekip bıraktın diye bir şey olmaz." dedi.
"İnanılmaz bir istatistik"
"Galatasaray'da içeride 21 maçta 21 galibiyet. Bu inanılmaz bir istatistik"
"Hoca teşhisi koymuş ama tedaviye yanlış yerde başladı"

" Fatih Terim, UEFA kriterlerine takıldığı için ne geçen sene, ne de bu sene istediği kadroyu yapamadı. Porto maçında orta sahada Donk, Fernando ve Ndiaye oynayacak, bu maçta belli oldu. Hoca teşhisi koymuş ama tedaviye yanlış yerde başladı. Erzurum'un gol yiyene kadar pozisyonu yoktu. Ndiaye cezalı, Belhanda'yı kullanacaktır. Hatta Selçuk İnan iyiyse, Selçuk İnan'ı oynatabilir Ndiaye'nin yerine. Hocanın en beğendiği oyuncu Serdar Aziz'dir. Çok yerinde hamleler yaptı, Terim'in birinci stoperi Serdar Aziz."

Görüntü beIN SPORTS'tan alınmıştır

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: 'Penaltı Verip Sarı Kart Göstereceksin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement