Riera'dan Transfer Önerisi! - Son Dakika
Spor

Riera'dan Transfer Önerisi!

Riera\'dan Transfer Önerisi!

Bir dönem Galatasaray forması giyen Albert Riera, sarı kırmızılı takımın transfer gündeminde bulunan futbolcular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

19.05.2017 03:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın 2011-14 arası başarıyla formasını giyen Albert Riera, 17 Mayıs kutlamaları için geldiği Florya'da Sabah Gazetesine özel röportaj verdi.

İşte Riera'nın yorumları:

"Sol bek sadece Galatasaray'ın değil tüm takımların sorunu.

Sana 'Dünyanın en iyi sol beki kim?' diye sorsam; Real Madrid'den Marcelo'yu söylersin ama ikinci ismi saymakta zorlanırsın."

MAÇ TEMPOSU ÖNEMLİ

"Coentrao'ya gelirsek... Günümüz futbolunda sürekli her hafta oynamak ve maç temposuna sahip olmak çok önemli. Ne yazık ki Coentrao uzun zamandır Real Madrid'de düzenli oynamıyor ve fiziksel durumu hakkında fikrim yok. Elbette çok kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyorum ama dediğim gibi uzun zamandır oynamadığı için şüphelerim var."

NEGREDO HARİKA GOLCÜ

"Negredo İspanya'da ilk sivrildiği zamanlar onunla milli takımda birkaç kez oynamıştım. Harika bir oyuncu. Galatasaray'da oynadığım forvetlerden birine benzetmem gerekirse, Elmander diyebilirim. Negredo eğer etrafında hızlı bir oyuncu varsa çok gol atar. İleride top tutar, hava hakimiyeti iyidir ama dediğim gibi tek başına bir şey yapamaz, yanına mutlaka hızlı bir oyuncu gerekli."

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Riera'dan Transfer Önerisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement