Roland Garros'ta Kadınlar Finalistleri Belli Oluyor - Son Dakika
Spor

Roland Garros'ta Kadınlar Finalistleri Belli Oluyor

Roland Garros\'ta Kadınlar Finalistleri Belli Oluyor

Roland Garros’ta kadınlarda finalistler bugün belli oluyor.

05.06.2014 13:49

Kadınlarda büyük sürprizlere sahne olan Fransa Açık’ta sona yaklaşılıyor. Cumartesi günü oynanacak final maçı öncesinde yarı final müsabakaları bugün oynanacak.

Merkez Kort’taki ilk maçta Dünya 7 numarası Maria Sharapova ile genç kuşağın öne çıkan isimlerinden Eugenie Bouchard karşı karşıya gelecek.

2012’deki Roland Garros’ta şampiyonluğu ulaşan Rus raket Maria Sharapova, geçen sezon ise finale yükselme başarısı göstermiş ancak 6-4/6-4 biten maç sonunda birincilik kürsüsünü dünya 1 numarası Serena Williams’a kaptırmıştı.

20 yaşındaki Eugenie Bouchard ise Avustralya Açık’taki yarı final başarısını Roland Garros’a da taşımış durumda. WTA Turu’na hızla yükselerek 18. sırada kendine yer bulan Bouchard, tecrübeli rakibi karşısında sürpriz kovalayacak.

Kadınlarda son finalisti belirleyecek diğer maç ise dünya 4 numarası Simona Halep ile 28 numaralı seribaşı Alman raket Andrea Petkovic arasında oynanacak.

22 yaşındaki Rumen raket Halep, kariyerindeki ilk Grand Slam yarı finalini bu turnuvada görmüş durumda. 2014’teki yüksek formuyla gözen çarpan Simona Halep, ilk Grand Slam finalini oynamak istiyor.

26 yaşındaki dünya 28 numarası Alman tenisçi Andrea Petkovic de Halep gibi ilk Gran Slam yarı finalini oynayacak. 2011’de dünya 9 numarası koltuğuna kadar yükselen Petkovic’i zorlu bir maç bekliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Roland Garros'ta Kadınlar Finalistleri Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement