Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Hedef 3 Puan

Samsunspor\'da Hedef 3 Puan

Samsunspor teknik direktörü Petkoviç, ligin ikinci yarısının ilk maçını kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

03.01.2012 10:53

Samsunspor teknik direktörü Petkoviç, ligin ikinci yarısının ilk maçını kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Deplasmanda yarın Gençlerbirliği ile oynayacak olan Samsunspor, bu sabah karayoluyla Ankara'ya hareket etti. Sakatlığı bulunan Selim Teber ile ülkesinin milli takım kadrosunda yer alan Aristide Bance'nin Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Petkoviç, kafilenin hareketinden önce iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bizi zor bir ikinci yarı bekliyor. Ancak takım olarak bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Futbolcularıma güveniyorum. Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla ayrılarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyoruz."

TRANSFERLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

Öte yandan Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın, "İmza attırmadan isimleri açıklamayacağım" demesinin ardından taraftarlar, heyecanla resmi transfer döneminin başlayacağı 5 Ocak tarihini iple çekmeye başladılar. Yönetimin sır gibi sakladığı isimlerin Beşiktaş'tan Holosko, Fenerbahçe'den Uğur Boral ve Fulham'dan Dickson Etuhu olduğu ileri sürüldü. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement