Şanlıurfaspor'dan Erciyes'e Alkış - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'dan Erciyes'e Alkış

Şanlıurfaspor\'dan Erciyes\'e Alkış

Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Osman Özköylü, Şanlıurfasporlu futbolcuların, Türk futbol tarihine geçtiğini söyledi.

12.05.2013 17:31  Güncelleme: 12:05

Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Osman Özköylü, Şanlıurfasporlu futbolcuların maçtan önce koridor oluşturarak centilmenlik örneğiyle futbolcularını alkışlamasının Türk futbol tarihine geçtiğini söyledi.

Osman Özköylü, "Şanlıurfaspor bugün büyüğüz, diyenlerin yapamadığını yaptı. Bu jestlerinden dolayı antrenörleri Raşit Çetiner'e, yöneticilerine, futbolcularına teşekkür ediyorum, önlerinde saygıyla eğiliyorum. Bu davranışla Kayseri Erciyesspor-Şanlıurfaspor maçı tarihe geçmiştir. Umarım, bu süreç bundan sonra da diğer maçlarda devam eder. Böyle davranarak kimse küçülmez, daha da büyür. Şanlıurfaspor'a bu stattan büyüyerek ayrıldı" dedi.

Başarılı bir sezonu şampiyon olarak ve hedefe ulaşarak tamamladıkları için de mutlu olduğunu söyleyen Osman Özköylü, veda ederken de sözlerini şöyle sürdürdü:

"Alnımın akıyla geldim, alnımın akıyla gidiyorum. Görevini yapmış olmanın rahatlığıyla ayrılıyorum. Kayseri Erciyesspor beni çağırdığında yine burada görev yapmaktan gurur ve onur duyarım. Şampiyonlukta emeği geçen herese teşekkür ediyor, Kayseri Erciyesspor'a Süper Lig'de başarılar diliyorum."

Şanlıurfaspor teknik direktörü Raşit Çetiner ise Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Kayseri Erciyesspor'u tebrik etti, "Biz hem bu maçta, hem de önceki maçlarımızda elimizden geleni yaptık. Tüm futbolcularımı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Artık gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'dan Erciyes'e Alkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement