Satmıyorum!" - Son Dakika
Spor

Satmıyorum!"

Satmıyorum!"

Inter’in Endonezyalı başkanının, MLS'teki kulübü DC United’ı satacağına dair haberler bizzat Thohir tarafından net bir dille yalanlandı.

08.02.2014 01:55

Mourinho'dan Milano'ya uyarı

Geçtiğimiz aylarda Inter'in büyük bölümünü Massimo Moratti'den satın aldıktan sonra kulübün başkanlığına seçilen ve çeyrek asırlık devri kapayan Erick Thohir, elinde bulunan diğer kulüp olan DC United'ı satacağına dair haberleri yalanladı.

DC United ve Inter dışında Endonezya futbol kulüplerinden Persib Bandung ve NBA takımlarından Philadelphia 76'ers'in bir bölümünün de sahibi olan Erick Thohir borçları nedeniyle MLS kulübünü elden çıkaracağına dair dedikodular son günlerde İtalya basınında da ciddileşmeye başlamıştı.

Bugün Endonezya'da gazetecilere konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  Thohir, "Şunu bir kez daha aydınlığa kavuşturmak isterim ki hem Inter'in, hem de DC United'ın sahibiyim. Spor üzerine olan yatırımlarımın en önemli parçalarını bu kulüpler oluşturuyor. Dolayısıyla bir kez daha yinelemek isterim ki DC United'ı satmak gibi bir niyetim yok. Bu kulüplerin gelişimini sağlayarak yukarı çıkarmak ve çok daha başarılı hale getirmek tek hedefim" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Satmıyorum!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement