Savaştan Robertson Çıktı - Son Dakika
Spor

Savaştan Robertson Çıktı

Savaştan Robertson Çıktı

Snooker’da dünya sıralamasının zirvesinde bulunan Neil Robertson, Çin Açık ikinci turunda Mark Williams’ı eleyerek adını son 16’ya yazdırdı.

07.04.2014 10:22

Hafize Şahin finalde

Snooker'da Dünya Şampiyonası öncesindeki son sıralama turnuvası olan Çin Açık'ta heyecan devam ediyor.

İki eski dünya şampiyonunu karşı karşıya getiren mücadelede Neil Robertson, tecrübeli rakibi Mark Williams'ı 5-4'lük skorla geçerek üçüncü tura yükseldi.

Dünya bir numarası Robertson, karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Uzun süren ilk iki frame'i hanesine yazdıran Avustralyalı sporcu, seans arasına da 3-1'lik üstünlükle girdi. Williams, çok kısa süren bir seriyle durumu 3-2'ye getirse de bir sonraki frame'i kaybedince durum 4-2'ye geldi. Neil Robertson, hem 4-2'de hem de 4-3'te maçı noktalayabilecek pozisyonları bulmasına rağmen skorun 4-4 olmasına engel olamadı ve kazanan karar frame'inin ardından belirlendi. Son oyunda ilk fırsatı eline geçiren Williams kırmızı topta hata yapınca ıstakayı eline alan son şampiyon güzel bir performansla dokuzuncu oyunu hanesine yazdırarak bir üst turda Yu Delu'nun rakibi oldu.

Jimmy White'tan kritik galibiyet

2014-2015 sezonunda turda kalabilmek için bu sezonu ilk 64 içerisinde tamamlaması gereken Jimmy White, ikinci turda Alfie Burden karşısında önemli bir galibiyete imza attı.

Tecrübesi sayesinde 5-3'lük skorla rakibini ana tablonun dışında bırakan White, böylece geçici sıralamada da 59. basamağa yükselerek umutlarını artırdı.

Diğer maçlarda ise John Higgins genç rakibi Michael White'ı 5-1'le geçerken Shaun Murphy, Dechawat Poomjaeng'i 5-0 mağlup etti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Savaştan Robertson Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement