Almanya Kupası'nda sahasında Hoffenheim'a yenilerek elenmesinin ardından ligde Mönchengladbach'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali de iyice zayıflayan Schalke'de teknik direktör Jens Keller'in gönderileceği dedikodularını adeta yeniden hortlattı.
Bild gazetesinin haberine göre Schalke sportif direktörü Horst Heldt, şu anda boşta olan Werder Bremen'in eski hocası Thomas Schaaf ile görüşmeler yapıyor. Gazetenin haberine göre kulübün en yetkili kişisi konumundaki İcra Kurulu Başkanı Clemens Tönnies, Hoffenheim kupa maçı sonrası Heldt'e bu konuda görüşme yapma yetkisi verdi. Bremen'den ayrıldıktan sonra dinleneceğini ve 2014/15 sezonundan itibaren çalışmaya başlayacağını açıklayan Schaaf, Scahlke'nin kendisine gelmesi durumunda bu kararını gözden geçirebilir.
Horst Heldt ise yaptığı açıklamada ilk yarıyı Jens Keller ile tamamlayacaklarını ve devre arası bir durum değerlendirmesi yapacaklarını ifade etti.
Son Dakika › Spor › Schalke, Thomas Schaaf ile mi Görüşüyor? - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.