Seedorf Temkinli Konuşuyor Ama... - Son Dakika
Spor

Seedorf Temkinli Konuşuyor Ama...

Seedorf Temkinli Konuşuyor Ama...

Milan teknik direktörlüğü için net ifadeler kullanmaktan kaçınan Seedorf'a Botafogo izin verdi.

14.01.2014 15:26

Massimiliano Allegri'yi kovan Milan'da teknik direktörlük görevini Perşembe günü Clarence Seedorf teslim alacak.

La Gazzetta dello Sport'a göre Perşembe günü Milano'ya gelecek ve Milan'daki teknik direktörlük görevine başlayacak olan Seedorf, halen Brezilya'nın Botafogo takımında oyunculuk kariyerini sürdürüyor.

Buna karşın Clarence Seedorf dedikodularla ilgili şüpheli açıklamalar yaptı. Milan'la ilgili sorulan sorulara karşın Radio RTL'ye bir açıklama yapan Hollandalı, "Şu anda size hiçbir şey söyleyemem. Menajerimle konuşabilirsiniz" diyerek enteresan bir çıkışa imza attı.

Bu durumun Clarence Seedorf için bir sıkıntı yaratmayacağını söyleyen oyuncunun menajeri Deborah Martin, "Seedorf'un kontratında bulunan bir madde oyuncu başka bir takımda futbolculuk kariyerine devam etmedikçe istediği zaman, herhangi bir ceza bedeline maruz kalmadan takımdan ayrılma özgürlüğünü ona veriyor" dedi.

Botafogo teknik direktörü Sidney Loureiro'nun da Seedorfa destek verdiği ve onun takımdan ayrılıp teknik direktörlük kariyerine başlamak için kulüpten izin alma ihtiyacı olmadığını söylemesi üzerine Hollandalı futbolcunun önünde hiçbir engel kalmadı.

Milan'ın yarın İtalya Kupası'nda Spezia'yla oynayacağı son 16 maçında geçici görevle takımın başına getirilien Mauro Tassotti görev yapacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Seedorf Temkinli Konuşuyor Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement