Şenkal O Acı Anları Böyle Anlattı - Son Dakika
Spor

Şenkal O Acı Anları Böyle Anlattı

Şenkal O Acı Anları Böyle Anlattı

GSTV Genel Koordinatörü Özkan Aksu dün elim bir kazada hayatını kaybetti. Aksu'nun yanında GSTV'nin bir başka ekran yüzü olan Serbay Şenkal de bulunuyordu. Şenkal, o acı anları ilk kez anlattı.

03.06.2018 12:36

Galatasaray Kulübü'nün başsağlığı mesajı yayınladığı Aksu'nun, olay anında yanında olan ve boğulmaktan son anda kurtulan GSTV'nin ekran yüzlerinden Serbay Şenkal olayı sosyal medya hesabında anlattı.

İşte Şenkal'in o paylaşımı;

'İçim yanıyor içim, can dostum, yediğim, içtigim ayrı gitmeyen güzel arkadaşım... Ah Özkan'ım ah bırakıp gittin beni, nasıl sevinçle girdik o Allah'ın belasi denize! Girmez olaydık, girmez olaydık o şerefsiz denize arkadaşım! Halbuki hemen yanıbaşımdaydın! Dalgaların kurbanı oluyorduk ikimiz birlikte, benim şansım yaver gitti, son bir çırpınışla, su yuta yuta kurtuldum! Ama sen! O azgın dalgalar seni aldı benden, minik yavrucağından! Beraber çıktık evden, ben tek döndüm! İkimiz gideydik be arkadaşım, ah o ayağım yere basmayaydi da beraber bu adaletsiz dünyadan göçüp gitseydik!! Bugün hayatimin en kötü, en acımasız travmasını, anlarını yaşadım! Seni hiç bir zaman unutmayacağım, seni çok seviyorum güzel arkadaşım, seni çok seviyorum Özkan'ım!!!!!!!'

(@serbaysenkal)'in paylaştığı bir gönderi ()

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şenkal O Acı Anları Böyle Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement