Servet Yardımcı Rize'de Sahaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Servet Yardımcı Rize'de Sahaya Çıktı

Servet Yardımcı Rize\'de Sahaya Çıktı

TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, Çaykur Rizespor'un sezon sonu kutlamaları kapsamında eski Çaykur Rizesporlu futbolcular ile sahaya çıktı.

12.05.2013 15:35  Güncelleme: 16:03

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı, Çaykur Rizespor'un sezon sonu kutlamaları kapsamında eski Çaykur Rizesporlu futbolcular ile sahaya çıkarak maç yaptı.

PTT 1. Lig'inde bitime iki hafta kala süper lige çıkmayı garantileyen Çaykur Rizespor son maçında 1461 Trabzon takımı ile evinde karşılaştı. Maç öncesi Çaykur Rizespor'da geçmiş yıllarda forma giyen 40 futbolcu bir dostluk maçı yaptı.

1953'ten 1995 yılları arasında kulübün formasını giymiş ve bir çoğu Türk futbolunda yıldız olmuş futbolcuların sahadaki mücadelesi izleyenlerden alkış aldı. Rizeli gazetecilerden Faik Bakoğlu'nun yönettiği maçta sahada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı, büyük kulüplerin formasını da giyen Hasan Vezir, Hakan Tecimer, Şenol Birol gibi isimlerde sahada yer aldı. Dostluk gösterileri ile başlayan maç 1-1 tamamlanırken maç sonrası futbolcular sahadan birbirlerine sarılarak ayrıldılar. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'un da formalarını giyen 76 yaşındaki Şenol Birol sahanın en yaşlı futbolcusu olurken bir penaltı atışından yararlanamadı.

Maçın ardından Çaykur Rizespor kulübü başkanı Metin Kalkavan günün anısına katılan tüm futbolculara plaket verdi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Servet Yardımcı Rize'de Sahaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement