Son Dakika: Galatasaray, Etebo'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Galatasaray, Etebo'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Son dakika: Galatasaray, Stoke City forması giyen Oghenekaro Peter Etebo kiralanması için resmi açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılıların, KAP'a yaptığı bildirimde "Profesyonel Futbolcu Oghenekaro Peter Etebo'nun Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Stoke City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

07.09.2020 16:57  Güncelleme: 17:24

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahaya takviye yapan sarı kırmızılılar, Stoke City forması giyen Oghenekaro Etebo'yu kiraladığını resmen duyurdu. KAP açıklamasını yapan kulüp, Profesyonel Futbolcu Oghenekaro Peter Etebo'nun kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlandığı bildirildi" ifadelerine yer verdi.

KAP'ta ise "Profesyonel Futbolcu Oghenekaro Peter Etebo'nun Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Stoke City FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

7.2 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDENMİŞTİ

9 Kasım 1995'te Nijerya'da dünyaya gelen Etebo, futbola ülkesinin takımlarından WarriWolves kulübünde başladı. 2016 yılında Portekiz'in Feirense takımına transfer olan Nijeryalı yıldız, buradan Las Palmas'a kiralandıktan sonra 2018'de 7.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Stoke City'nin yolunu tuttu.

Stoke City'de 1.5 sezon futbol oynadıktan sonra 2020'nin ocak ayında La Liga ekibi Getafe'ye kiralanan Etebo, 6 aylık İspanya macerasının ardından Stoke City'ye geri döndü.

19 GOLE KATKI YAPTI

Orta sahanın merkezinde görev yapan oyuncu, profesyonel kariyerinde toplam 129 maça çıktı. Nijeryalı futbolcu, 12 gol atıp, 7 de asist yaparak toplam 19 gole katkıda bulundu.

Son Dakika: Galatasaray, Etebo\'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını KAP\'a bildirdi

Son Dakika Spor Son Dakika: Galatasaray, Etebo'nun kiralanması için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • GsLi: Belhanda ve Feghouli satılsaydı yeni transferlerimiz çok başka olurdu. 1,6 milyon euro harcama hakkımız var o da okayın kiralama bedeline verilecek gibi duruyor. Yönetime kızmak istiyorum, kızamıyorum. Mevcut durum bu. Yakın geçmişte kısıtlı imkanlarla elde ettiğimiz şampiyonluklar var, ümitsiz olmayalım. 2006 şampiyonluğu bunun en büyük örneği. 2015-2016 sezonunda transfere 70 milyon euro harcayan aziz yıldırımın fenerbahçesini de geride bırakıp şampiyon olduk. Önemli olan takım olabilmek. 9 2 Yanıtla
  • Ernesto: Bu adam 24 yaşında neden böyle bir transfer yapıyorsunuz. 40'ına merdiven dayamış bir dolu fulbolcu var onları alsanıza. Gençleri alıp heba edeceksiniz. 4 6 Yanıtla
  • reklam: umarım melo gibiahlaksız çıkarda çok ceza yer 1 7 Yanıtla
    hakan: ahlaksızlık örneğini burada kendinden göstermişsin 3 0
  • NOKTA: HADİ HAYIRLISI MELO GİBİ ÇIKAR UMARIM 5 1 Yanıtla
  • Fenomen Medya Sosyali: Selçuk oynasın daha iyi 1 2 Yanıtla
  • Fanatik gs li: Samuel eto geliyor yaşasın azmı pes 2007 de goller attım oyunda ama çok yaşlandı neyse hakem desteği bütün destekler bizde Bastonla oynasa futbolcularımız Şampiyon oluruz yine de 1 1 Yanıtla
    hakan: cahil fb li 0 0

Advertisement