Şota: Ben Kimseyi Tebrik Etmiyorum! - Son Dakika
Spor

Şota: Ben Kimseyi Tebrik Etmiyorum!

Şota: Ben Kimseyi Tebrik Etmiyorum!

Gürcü teknik adam her maçın zor geçtiğine vurgu yaparken, Çalımbay ise hakemlerden dert yandı.

14.09.2014 20:17

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ikinci yarısında iyi mücadele ettiklerini ancak kazanmayı başaramadıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Gürcü teknik adam, ligdeki her maçın zor geçtiğini dile getirdi.

"Kolay maç yok, kimse puan vermez" diyen Arveladze, "Bunun için istekli olman ve mücadele etmen gerekiyor. Bunu yapmayınca, hatalar sonunda gol yiyorsun. Oyuncuların, ikinci yarıdaki gibi sahada biraz daha canlı olması gerekiyor. İkinci devre riske girdik, çünkü kaybedecek bir şey yoktu. İkinci yarıda 3-5-2 sistemini denerken daha fazla etkili olduk. Bir tane penaltı kaçırdık ve 2-3 tane net pozisyonumuz vardı. Maçı alabilirdik ama olmadı. Bir puanı kurtardık. Ben kimseyi tebrik etmiyorum" şeklinde konuştu.

"AVANTAJLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise ikinci yarıda yakaladıkları avantajları değerlendiremediklerini söyledi.

Zor bir oyun sonunda ilk yarıyı 2-0 önde tamamladıklarını anlatan Çalımbay, şunları kaydetti:

"İkinci yarıda belki daha rahat galip gelebileceğimiz bir maç vardı ama maalesef kazandığımız topları iyi kullanamadık ve ileride yeteri kadar çoğalamadık. İkinci yarıda yakaladığımız avantajları değerlendirmek gerekiyordu ama olmadı. Zaman zaman hakemlerin de hatası oluyor ama özellikle ikinci yarıda fauller önem kazandı. Yanlış verilen faullerden birisinin sonucunda gol yedik. Fakat böyle maçlarda bu tarz hatalar oluyor. İzleyenlerin zevk aldığı güzel bir maç oldu."

Yeni bir takım olduklarını dile getiren Çalımbay, ilerleyen dönemde daha iyi olacaklarını ifade etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Şota: Ben Kimseyi Tebrik Etmiyorum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement