Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor yönetiminin SMS kampanyasında toplanacak para ile ilk etapta yabancı oyuncuların parasını ödeyeceği açıklandı.

16.02.2012 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor yönetiminin SMS kampanyasında toplanacak para ile ilk etapta yabancı oyuncuların parasını ödeyeceği açıklandı.

KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR

Diyarbakırspor yönetiminin başlattığı SMS kampanyasına destek giderek büyüyor. Kampanya her geçen gün ilgi görürken, yönetimin toplanacak paradan ilk etapta FIFA'ya olan yabancı oyuncu borcunu ödemeyi amaçladığı bildirildi. Kulübün Ocak 2013'a kadar yurt içi ve yurt dışı transfer yasağı almasına neden olan Amr Azmi öncelikli olmak üzere yabancı futbolcuların paralarının ödenerek gündemde olan 6 puan silme olayının önüne geçilmek isteniyor. Kampanyaya önümüzdeki günlerde yeni katılımların olması

bekleniyor. Dikkat çekici nokta ise kampanyayı yürüten yönetimdeki varlıklı isimlerin kendi katkılarını açıklamaması.

'ARSA KONUSUNDA HATA YAPTIK'

Bu arada Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, tartışma yaratan 100 dönümlük arsanın yetkisini alma olayında hata yaptıklarını itiraf etti. Televizyonda yayınlanan 'Spor Ekstra' programına katılan Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, "Kongreden önce gündemimizde yoktu. Kongre sırasında anlık gelişti. Bu konuyu kamuoyuna açarak bu konuda hazırlık yapabilirdik. Bu noktada hata yapmış olabiliriz ancak asla kötü amacımız yoktur. Tek düşüncemiz burayı değerlendirip kulübün önünü açmaktı"

dedi.

Ancak Edemen'in kongreden önce arsanın satışı konusunda Ankara'da eski başkanlardan Ahmet Göksu ile görüştüğü ortaya çıktı. Göksu da yöneticilerin bu konuyu kendisine açtığını ancak bunu uygun görmediğini ifade etmişti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement