Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, Cumartesi günü Körfez Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı ve tesislerinde kampa girdi.

27.04.2012 12:33

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, Cumartesi günü Körfez Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı ve tesislerinde kampa girdi.

Körfez Futbol Kulübü'nü ağırlayacak olan Denizli Belediyespor, 2011-2012 sezonunda evindeki son maçına çıkıyor. Hafta boyunca yaptığı çalışmalarla bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-beyazlılar, tesislerinde kampa girdi. Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak olan Denizli Belediyespor-Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasında, Bursa Bölgesi Hakemi Mehmet Kara düdük çalacak, yardımcılığını ise aynı bölgeden İhsan Topsakal ve Evren Tutkun yapacak.

Evinde 15. maçına çıkacak olan Denizli Belediyespor kalan 14 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 21 Şubat 2012'deki maçta Alanyaspor'u 4-0 yenen Denizli Belediyespor, evinde bir daha galibiyet yüzü göremedi. Kırmızı-beyazlılar, Fethiyespor ile 1-1, Sarıyer ile 2-2 berabere kalırken, Çankırıspor'a 1-0 yenildi. İki takımın ilk yarıda İzmit'te oynadığı karşılaşma ise 1-1 sonuçlanmıştı.

Kendi evindeki 3 maçlık galibiyet özlemine son vermek istediklerini belirten Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, "Evimizde oynayacağımız sezonun son maçını kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Yeter ki sevenlerimiz tribünlerde olsun bizi desteklesinler. Alacağımız 3 puanla az da olsa kalan Play-off şansımızı ligin son maçına kadar taşımak istiyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement