Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta, İstanbul Güngörenspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenerek ilk galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşanırken, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular galibiyet serisi...

30.09.2013 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, İstanbul Güngörenspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenerek ilk galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşanırken, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular galibiyet serisi için umutlu konuştu.

İlk yarısını 1-0 yenik kapattığı maçta İstanbul Güngörenspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle devirerek sezonun ilk resmi galibiyetine imza atan Büyükşehir Belediyespor'da hakemin bitiş düdüğünden sonra büyük sevinç yaşandı. Tribünlere koşan futbolcular, taraftarlarla karşılıklı olarak 'Yeşil-Kırmızı' tezahüratlarını yaparak sevinçlerini paylaştı. Görüş belirten yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, bu galibiyeti seri haline getirerek kısa sürede zirve yarışında iddialı olacaklarını dile getirdi. Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, "Çok şanssız puan kayıpları yaşadık. Bu maçta talihsizliğimizi yendik. Galibiyetten dolayı futbolcular ve teknik heyeti kutlayarak, takım yenik durumdayken bile inançla destek veren taraftarlara teşekkür ediyorum. Takım üzerinde galip gelememenin verdiği bir gerginlik vardı. Ama bizim inancımız her zaman tamdı. Bundan sonra da galibiyet serisi yakalayacağımızı düşünüyorum" dedi.

"PSİKOLOJİK BASKILAR ORTADAN KALKTI"

Teknik Direktör Turhan Özyazanlar ise geçen sezon kazanmaya alışan bir takım olarak bu sezona kötü başlayınca bu durumun zamanla strese yol açtığını, bu galibiyetin bu tabloyu ortadan kaldıracağını söyledi. Özyazanlar, "Bu olumsuz tablo devam etseydi devreye psikolojik faktörler de girerdi. Ne kadar çalışırsak çalışalım bu ürkeklik ve endişe devam eder, çabalarımız işe yaramazdı. Bu açıdan bu galibiyet iyi oldu. Bu süreci atlattık. Daha önce de iyi oynamıştık ama gol atamıyorduk. Tek fark; bu maçta 3 puana ulaşabildik. Güngörenspor eski takımım. Maçtan önce bunlar akla gelir ama maç içinde herkes kendi işine bakar. Biz de öyle yaptık. Eyüpspor daha önce çalıştırdığım bir takım. O maça da aynı duygularla çıkacağım. Bizim için esas olan şu an çalıştırdığımız takımdır" şeklinde konuştu.

"GELECEK İÇİN DOPİNG OLACAK"

Futbolculardan Samet Yeniceli de, "Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Haftalardır iyi oynamamıza rağmen kazanamıyorduk. Bu liglerde yenik durumdan kurtularak maç kazanmak kolay değil. Ama biz yenik durumdayken bile maçı çevireceğimize inanıyorduk. Çok mutluyuz. Bu sonuç gelecek haftalar için doping etkisi yaratacaktır" diye konuştu. Şanssız maçlar oynadıklarını dile getiren kaptan Erhan Eren ise, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek taraftarlardan her maça gelerek tribünleri doldurmalarını istedi. Eren, "İşi şanssızlığa bağlamak istemiyoruz ancak bundan önceki 3 maçta hakkımız 2 değil, 9 puandı. İyi futbol oynayan ve pozisyona giren bir takımız. Maalesef rakiplerimiz kalemize her geldiğinde gol buluyor. Bu da bizi moral açısından olumsuz etkiliyor. İkinci yarıda her şeyimizi ortaya koyduk. Sonunda şanssızlığımızı yenerek ilk galibiyetimizi aldık. Böyle oynadığımız sürece galibiyetler devam edecek. Taraftarlarımızdan isteğimiz tribünleri doldursunlar. Bu takım iyi bir takım ve inşallah bu yıl da şampiyon olacak. Her maçı final olarak görüyoruz." İfadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement