Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta geçtiğimiz hafta kendi sahasında Turgutluspor engelini son dakika golüyle geçen TKİ Tavşanlı Linyitspor’da morallerin yüksek olduğu ve bu hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzonspor karşılaşmasında da üç puan hedefledikleri öğrenildi.

12.12.2014 16:24

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geçtiğimiz hafta kendi sahasında Turgutluspor engelini son dakika golüyle geçen TKİ Tavşanlı Linyitspor'da morallerin yüksek olduğu ve bu hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzonspor karşılaşmasında da üç puan hedefledikleri öğrenildi.

Teknik direktör Ümit Turmuş yönetiminde çalışmalarını Tunçbilek'te sürdüren kırmızı-siyahlılarda genç oyuncuların performansı teknik heyete umut verdi. Hafta içerinde 5 futbolcuyu kadro dışı bırakan Ümit Turmuş'un ikinci yarının planlamasını yaptığı, takım ruhunu sahaya yansıtamayan, huzursuzluk çıkartan ve forma aşkıyla mücadele etmeyen oyuncularla yolları ayırma kararı aldığı bildirildi. Taraftardan destek isteyen yönetim teknik heyete olan güvenlerinin tam olduğunu, ligde kalmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor bir taraftan borç yükünün azaltmaya çalışırken, diğer taraftan da güçlü rakipleri karşısında var olma savaşı veriyor. Bu sıkıntılı dönemde maddi beklentilerini ön plana çıkartan oyuncularla da yola devam edilmeyeceği gelen bilgiler arasında.

Linyitspor bugün yapacağı antrenmanın ardından Trabzon'a hareket edecek ve yarın yapılacak ter idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement