Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'da hedef sahasında oynayacağı Siirtspor maçından 3 puan almak.

21.04.2012 13:37

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'da hedef sahasında oynayacağı Siirtspor maçından 3 puan almak.

Kayapınar Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Siirtspor maçı için kampa çekilip maç saatini beklemeye başlayan oyuncular galibiyete şartlandı.

Sarı-yeşilli takımın başarılı oyuncularından Emrah Metoğlu, ligde kalan tüm maçları kazanmak istediklerini belirterek, "Takım olarak ligde kalacağımıza inandık. Çok iyi çalışıyoruz, en ufak bir hata yapmamaya gayret ediyoruz. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Siirtspor maçında sahadan gülen taraf olarak ayrılmak istiyoruz. Bunun için var gücümüzü sahada çalışacağız. Bu maçımızda tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlardan gelen desktekle biz de maçı kazanacağız" dedi.

Kayapınar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adil Demir ise ligde kalacaklarına inandıklarını dile getirerek, "Acil bir şekilde tehlikeli bölgeden kurtulmak istiyoruz. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement