Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Siirtspor'un Genel Menajeri Nezir Öztaş, Sivas Dört Eylül Belediyespor deplasmanından alınan 1-0'lık yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.
Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın ilk...

14.11.2013 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor'un Genel Menajeri Nezir Öztaş, Sivas Dört Eylül Belediyespor deplasmanından alınan 1-0'lık yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısının başa baş bir mücadele içinde geçtiğin belirten Öztaş, "İkinci yarıda rakip takıma baskı kurduk. 90 dakika iyi oynayan taraf olmamıza rağmen, bir türlü istediğimiz gole ulaşamadık. Maçın bitimine son 10 dakika kala Sivas Dört Eylül Belediyesi bulduğu bir pozisyonu golle sonuçlandırarak sahadan gülen taraf olarak ayrıldı. İyi mücadele ettiğimize inanıyoruz. En kötü ihtimalle bir puan bekliyorduk, ama olmadı. Son haftalarda iyi bir performans sergilememize rağmen galibiyete ulaşamıyoruz. Aldığımız bu mağlubiyetle grupta 16. sıraya geriledik. Hedefimiz önümüzdeki maçları kazanarak zirveye ulaşmaktır. Lig uzun bir maratondur. Kısıtlı imkanlarla başarılar elde etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan hafta sonu Adıyamanspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Siirtspor, hazırlıklarına başladı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement